Choď na obsah Choď na menu
 


DuoCACIB Brno 5.-6. 2. 2011

7. 2. 2011

SOBOTA, 5. 2. 2011

Hodnotenie: Výborná 1, CAC, Res.CACIB

Rozhodca: Tibor Havelka (SK)

Posudok:  výrazná hlava, dobrý hrudník, správne zauhlené končatiny, menej dynamický ale dobrý pohyb

NEDEĽA, 6. 2. 2011

Hodnotenie: Výborná 1, CAC

Rozhodca: Gabriela Ridarčíková (SK)

Posudok: fena dobrej pevnej kostry, hlava dobrej mohutnosti, dobrá horná línia, hrudník dobrej hĺbky aj šírky, vpredu dobre vzadu strmšie zauhlená, dobrý pohyb

 

Februárová Medzinárodná výstava psov v Brne má už tradične pevné miesto v kalendári mnohých vystavovateľov. Počty psov prihlásené na oba dni boli naozaj závratné a na Brnenskom výstavisku sa počas prvého februárového víkendu predstavilo celkovo 8665 jedincov! Výstavy sa zúčastnilo aj mnoho vystavovateľov z Ruska (ich počet dokonca predčil počet vystavovateľov zo Slovenska !!!) a pobaltských štátov, ktorým stačí na získanie českého šampionátu 1x CAC vďaka recipročnej dohode, ktorú má uzavretú ČMKU s niektorými európskymi kynologickými organizáciami. Samozrejme výstava typu DuoCACIB pre nás predstavovala možnosť získať počas jediného víkendu 2xCAC a dokončiť tak český šampionát.

V sobotu 5 prihlásených jedincov plemena Pyrenejský mastín posúdil slovenský rozhodca Tibor Havelka. Alissia získala v triede otvorenej CAC a pridala ešte Res. CACIB.

V nedelu bolo plemeno Mastín del Pirineo zastúpené štyrmi kedincami, ktoré posúdila Gabriela Ridarčíková. Alissia získala svoj štvrtý český CAC a priblížila sa tak získaniu titulu Český šampión.

Výstavy v Brne patria k našim najobľúbenejším, a to najmä vďaka bezchybnej organizácii,  dostatočne priestranným kruhom, pričom do Brna sa v budúcnosti určite radi vrátime.