Choď na obsah Choď na menu
 


CACIB Wintershow Trenčín 23. 1. 2011

25. 1. 2011

Hodnotenie: Výborná 1, CAC, CACIB

Rozhodca: Dušan Kuriš (SK)

Posudok: sučka dobrej veľkosti, pevná mohutná stavba tela, pekná hlava, nožnicový skus, správne nasadené ucho, dobrá horná aj spodná línia, široký hrudník, výborné uhlenie, správne nesený chvost, výborný pohyb

Obrázok

Na Medzinárodnú výstavu psov do Trenčína sme prišli s jasným cieľom, podobne ako väčšina vystavovateľov, a to získať posledný CAC z výstavnej sezóny 2011 a splniť tak podmienky pre zisk titulu Slovenský šampión. Keďže pre výstavu v Trenčíne sú typické stiesnené priestory v halách, rozhodli sme sa prísť na výstavisko dostatočne skoro a podarilo sa nám obsadiť miesto blízko kruhu. Treba však poznamenať, že už o niekoľko desiatok minút sa plocha okolo kruhu zaplnila alebo presnejšie preplnila klietkami a prepravkami pre psov rôzneho druhu a veľkosti, čo prispelo k faktu, že už necelú hodinu pred začiatkom posudzovania v kruhoch sa nedalo pri našom kruhu ani hnúť, čo nám však neubralo na dobrej nálade, keďže plemeno Pyrenejský horský pes bolo posudzované ako prvé v poradí.

Posudzovania sa ujal pre nás dosiaľ úplne neznámy rozhodca, predseda slovenského Klubu chovateľov málopočetných plemien, Dušan Kuriš. Alissia bola ohodnotená ako V1, CAC a CACIB, pričom splnila podmienky pre zisk titulu slovenský šampión.

Obrázok