Choď na obsah Choď na menu
 


CAC Salgótarján 9. 5. 2010

10. 5. 2010

Hodnotenie: Výborná 1, CAC, BOB

Rozhodca: Pettkó Csaba (HUN)

Posudok: 18-mesačná elegantná fena dobrej kostry, pekná hlava výborných pomerov, dobre nesené správne umiestnené uši, chrup v poriadku, dobrý chvost, vpredu a vzadu symetricky voľný postoj, výborné osrstenie, tendencie k lozivému pohybu

Do Salgótarjánu sme odchádzali s menšími obavami, keďže sa jednalo o našu prvú skúsenosť s výstavami konanými v susednom Maďarsku. Tentokrát sme sa rozhodli zaplatiť výstavné poplatky priamo na mieste. Výstava sa konala na miestnom futbalovom štadióne, ktorý ponúkal pekné prostredie,priestranné kruhy a dostatok miesta.

Plemeno Pyrenejský mastín, podobne ako väčšinu plemien druhej skupiny FCI posudzoval prísny maďarský rozhodca Pettkó Csaba, ktorý neváhal vylučovať z posudzovania agresívne jedince.  Alissia bola jedinou predstaviteľkou plemena Pyrenejský mastín na výstave, no i napriek tomu bola posúdená veľmi dôslene. Získala svoj prvý maďarský CAC už po ôsmykrát titul BOB.

Celý deň prevládalo príjemné slnečné počasie. Tesne pred začiatkom záverečných súťaží sa obloha zatiahla a začalo vytrvalo pršať, no nakoniec sa počasie predsa len umúdrilo. Víťaza najpočetnejšej skupiny FCI vyberal Csépai István. Do užšieho výberu sme nepostúpili.

 

Náhľad fotografií zo zložky Salgótarján

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.