Choď na obsah Choď na menu
 


CVP KOŠICE 12. 7. 2009

12. 7. 2009

Hodnotenie: Veľmi nádejná 1

Rozhodca: Jozef Mravík

Posudok: 8-mesačná fena, na svoj vek dobre vyvinutá, korektná hlava, tmavohnedé oko, výborne postavené končatiny, korektný pohyb, kompletné paspárky, korektne nesený chvost

Boli sme veľmi zvedaví, či je to pravda, že je vraj táto výstava jedna z najkrajších...a..veruže je :)) Naozaj nám bolo veľmi príjemne, aj našim psiskám :) Vyrazili sme síce v neľudsky skorom čase (o 4.00) ale Cornie s Alinou drichmali ako zabité, tak sme ani často nemuseli stáť.. Príchod na výstavu bol tradične úplne v pohode, baby boli plné očakávaní a my tiež. Alinka išla zatiaľ ešte stále len v doraste, tak že najvačšie nervy sme mali ako dopadne Cornela...Počasie bolo úplne super, slniečko, mierny vietor a hlavne žiadny dážď..všade bolo veľa stromov a tak sa naše baby ani nezapotili :))  Alina prišla na rad presne vtedy ako Cornie asi okolo pol jedenástej (teda väčšinou sme zvyknutí, že ideme medzi poslednými ), a tak nebola ani ospalá ani unavená. Pán rozhodca Mravík bol veľmi prísny a svojimi posudkami nám naháňal strach. O to väčšia bola naša radosť, keď našej Alissii nič nevytkol a sám zdôraznil, že jej ani nemá čo vytknúť, asi len to že mala o 2/3 menej srsti ako obyčajne :)) ale hneď poznamenal, že to je v letných mesiacoch normálne. Alinka nám potvrdila svoju profesionalitu, vystavovala sa úplne bez chyby, myslím, že onedlho môže chodiť do kruhu aj sama, presne vie čo od nej chceme a neuveriteľne sa predvádza pred rozhodcom :)) Mimo kruhu ju vobec nebaví trénovať postoj a, božechráň, ukázať zuby, ošíva sa a je ako blázon..no v kruhu akoby to bol iný pes, úplne prepne a zmení sa jednoducho na výstavného psa :)) Známka Veľmi nádejný 1 bola už jej piata do zbierky a my sme na ňu každou výstavou oveľa viac pyšnejší.

PS: Keďže sme boli len dvaja na dvoch havinov a samozrejme sme boli v rozdielnych kruhoch a vystavovali absolútne naraz, nemal nás kto odfotiť, a tak sme sa museli uspokojiť s fotkami mimo kruhu :)))

 

Náhľad fotografií zo zložky Alissia na CVP v Košiciach

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.